Online Talk to our
support team or
sales department.
May 31st, 2020, 6:27am
Welcome, Guest. Please Login or Register.
Pages: 1  Reply Reply  Notify of replies Notify of replies  Print Print
   Author  Topic: Sound not working and bars peaked  (Read 1375 times)
gward
FabulaTech Forum Newbie
*



View Profile         
Posts: 4
Sound not working and bars peaked
« on: Jul 22nd, 2015, 2:41pm »
Quote Quote  Modify Modify

I have a windows 7 desktop virtual machine on hyper-v that I am trying to connect from a windows 8.1 laptop. I have installed both components (workstation and server) but even though I see the fabulatech mic and speakers, the sound looks like it is maxed when looking at the sound devices on the server but I get no sound and no microphone to the windows 7 server machine. Please provide some guidance.
IP Logged
Sergey_Jarovski
FabulaTech Forum Moderator
FabulaTech Forum Senior Member
*****



View Profile   WWW         
Gender: male Posts: 462
Re: Sound not working and bars peaked
« Reply #1 on: Jul 23rd, 2015, 1:17am »
Quote Quote  Modify Modify

Hi !
Please do all steps according to this instruction:
http://www.fabulatech.com/sound-over-rdp-workstation-help/using.html
IP Logged

Sergey Jarovski

FabulaTech
===================
http://www.fabulatech.com
gward
FabulaTech Forum Newbie
*



View Profile         
Posts: 4
Re: Sound not working and bars peaked
« Reply #2 on: Jul 23rd, 2015, 9:43am »
Quote Quote  Modify Modify

I had already made those changes. Is there an issue with it running server on a hyper-v machine?
IP Logged
Sergey_Jarovski
FabulaTech Forum Moderator
FabulaTech Forum Senior Member
*****



View Profile   WWW         
Gender: male Posts: 462
Re: Sound not working and bars peaked
« Reply #3 on: Jul 23rd, 2015, 10:19am »
Quote Quote  Modify Modify

Hi !
Please let me know what version of Sound over RDP (workstation) you are using on your Windows 8.1 PC ?
IP Logged

Sergey Jarovski

FabulaTech
===================
http://www.fabulatech.com
gward
FabulaTech Forum Newbie
*



View Profile         
Posts: 4
Re: Sound not working and bars peaked
« Reply #4 on: Jul 23rd, 2015, 10:47am »
Quote Quote  Modify Modify

I can send you screenshots of what I am seeing if you would like.
IP Logged
gward
FabulaTech Forum Newbie
*



View Profile         
Posts: 4
Re: Sound not working and bars peaked
« Reply #5 on: Jul 23rd, 2015, 1:15pm »
Quote Quote  Modify Modify

Sound over RDP workstation 2.9.5 is the version I'm using
 
Actually I'm not sure. I had just downloaded it yesterday. Today when I try to download and install it again I get the error: "The operating system is not supported by this version" I don't know if that is real or a bogus error because it is already installed
« Last Edit: Jul 23rd, 2015, 1:20pm by gward » IP Logged
Sergey_Jarovski
FabulaTech Forum Moderator
FabulaTech Forum Senior Member
*****



View Profile   WWW         
Gender: male Posts: 462
Re: Sound not working and bars peaked
« Reply #6 on: Jul 24th, 2015, 4:11am »
Quote Quote  Modify Modify

Hi !
I think that the cause of problem is that there was no Sound over RDP (workstation) on your Windows 8.1 PC. This version (2.9.5) isn't intended for using on this OS.
I'll send you the 2.9.6 version of Sound over RDP via email.
Don't forget to uninstall the old version 2.9.5 on your server side.
IP Logged

Sergey Jarovski

FabulaTech
===================
http://www.fabulatech.com
Fick1995
FabulaTech Forum Newbie
*



View Profile   WWW         
Hello there I am Thomas Gender: male Posts: 1
Re: Sound not working and bars peaked
« Reply #7 on: Dec 18th, 2018, 12:07pm »
Quote Quote  Modify Modify

send a video link pls. thank you
IP Logged
Pages: 1  Reply Reply  Notify of replies Notify of replies  Print Print

« Previous topic | Next topic »