Online Talk to our
support team or
sales department.
May 24th, 2022, 6:07pm
Welcome, Guest. Please Login or Register.
Pages: 1  Reply Reply  Notify of replies Notify of replies  Print Print
   Author  Topic: Intermittent high CPU utilization with splitter  (Read 665 times)
Davesipos
FabulaTech Forum Newbie
*



View Profile         
Posts: 1
Intermittent high CPU utilization with splitter
« on: Mar 20th, 2019, 5:10pm »
Quote Quote  Modify Modify

Version 4.4.9 installed
 
Intermittently we see high CPU utilization by the port splitter application, when we open Split.exe it will show the root port we have split and the ports that we have split that out to however they are flashing.  restarting the service seems to resolve the issue.
 
We are splitting internal GPS to two virtual ports for example:
GPS is on COM 8
We split COM 8 to COM 48 and COM 49
IP Logged
Sergey_Jarovski
FabulaTech Forum Moderator
FabulaTech Forum God
*****



View Profile   WWW         
Gender: male Posts: 549
Re: Intermittent high CPU utilization with splitte
« Reply #1 on: Mar 21st, 2019, 8:47am »
Quote Quote  Modify Modify

Hi,
 
Do you use an original FabulaTech SPS package or SPS from TraCS from TEG?
Let me know the value of CPU usage by SPS GUI (split.exe) after the occurrence of the problem.
Please reproduce the issue, make the screenshot of Serial Port Splitter GUI and CPU usage by SPS GUI in Task Manager at that moment, send the screenshots to support@fabulatech.com
What app you are using for opening virtual ports (in case of splitting GPS)?
Do you have the same result in case of using putty?
« Last Edit: Mar 21st, 2019, 10:01am by Sergey_Jarovski » IP Logged

Sergey Jarovski

FabulaTech
===================
http://www.fabulatech.com
Pages: 1  Reply Reply  Notify of replies Notify of replies  Print Print

« Previous topic | Next topic »