Online Talk to our
support team or
sales department.
Aug 9th, 2020, 6:19pm
Welcome, Guest. Please Login or Register.
Pages: 1  Reply Reply  Notify of replies Notify of replies  Print Print
   Author  Topic: computer are not on same network  (Read 2044 times)
parry2k
FabulaTech Forum Newbie
*



View Profile         
Posts: 3
computer are not on same network
« on: Jun 3rd, 2010, 2:15pm »
Quote Quote  Modify Modify

Hello,
 
I was going to test NSPK and my computers are not on same network. As per my understanding i need to open port 33600 (or i can choose other port) on my firewall and forward it to ip address of the computer.
 
do i need to open the port on both sides because both the computer are behind firewall.
 
thanks,
p
IP Logged
George_White
FabulaTech Forum Moderator
FabulaTech Forum Senior Member
*****



View Profile         
Posts: 307
Re: computer are not on same network
« Reply #1 on: Jun 4th, 2010, 5:17am »
Quote Quote  Modify Modify

parry2k,
 
Yes, correct. You need to open the port for the machine to which you'll be connecting remotely. But just to be sure, try opening this port on both of them.
 
Please let us know the results.
Thanks!
IP Logged
betrai
FabulaTech Forum Newbie
*



View Profile         
Posts: 3
Re: computer are not on same network
« Reply #2 on: Aug 4th, 2010, 4:43am »
Quote Quote  Modify Modify

Parry2k,
I got this working for my two servers which are on a different subnet.  In my case, 1 is in DMZ zone and 1 is in zone 4.  all I had to do was burn a firewall rule to open port 33600 for both servers.  I didn't have to do any reconfiguration of NSPK.
 
Cheers,
IP Logged
George_White
FabulaTech Forum Moderator
FabulaTech Forum Senior Member
*****



View Profile         
Posts: 307
Re: computer are not on same network
« Reply #3 on: Aug 4th, 2010, 8:31am »
Quote Quote  Modify Modify

Great!
 
I just sent you an email inquiring about this, glad you got it running!
IP Logged
Pages: 1  Reply Reply  Notify of replies Notify of replies  Print Print

« Previous topic | Next topic »